juli 20, 2024
Bergs superlag – premiärdatum

Erik Berg har haft ögonen på fotbollslaget Panthers ett bra tag. Drömmen om att en dag få träna laget började gro när han satt i publiken under en Djurgården-match och såg pantrarna spela i pausen. Och nu har drömmen äntligen blivit verklighet. Erik och Carina Berg har nämligen gått och blivit med fotbollslag! Erik ska träna laget med målet att ta pantrarna till SM – och vinna. Carina, i egenskap av socialt geni och lagmamma, hjälper till med allt som inte har med fotbollsträning att göra.

För att tillsammans uppnå målet måste man ha roligt ihop, vilket kräver ett sammansvetsat lag. Det skapas genom teambuilding á la Berg. Fotbollsträning varvas därför med grillfest hemma hos Carina och Erik samt aktiviteter som yoga och boxning och en träningsmatch på Stadion i Stockholm inför stor publik. Men framför allt får vi lära känna Karin, NilsTimmyMaxTheoAliJoelErnst och alla de andra lagmedlemmarna på djupet, och ta del av deras liv och vardag samt drömmar och utmaningar på och utanför planen.

Höstens varma feelgood-serie Bergs superlag produceras av ITV Studios för sändning på discovery+ och Kanal 5 med start 28 oktober.

LÄS OCKSÅ: Zlatan fifa 22 rating

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *